ТЕСТ: Кој од тројцата мажи носи најмногу тежина на рамената?

Добро погледнете ја следната фотографијата, внимателно размислете и обидете се да го пронајдете точниот одговор на прашањето кој од овие тројца мажи носи најмногу тежина на рамената? Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.