ТЕСТ: Кој украде играчка од продавницата?

Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да откриете кој меѓу дадените луѓе има украдено играчка од продавницата. Мала помош: Не е момчето! Дали успеавте да го пронајдете крадецот?

Точното решение може да го пронајдетр на следната страна.