ТЕСТ: Која од 3-те жени е бремена?

Започнете го денот со оваа уникатна загатка. Внимателно погледнете ја следната фотографијата, добро размислете, а потоа обидете се да откриете која од 3-те жени е бремена. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.