Одговори:

Жена бр.1

Вие сте смирена и скромна личност. Знаете како да им бидете поддршка на пријателките во тешките времиња и имате големо животно искуство. Опкружени сте со многу добри луѓе, кои ви го разубавуваат животот. Обожавате да работите, но не заборавате и да се релаксирате квалитетно. За вас важен е внатрешниот, а не надворешниот изглед на луѓето.

Жена бр. 2

Не сте самотник, но претпочитате да поминувате квалитетно време сами и да размислувате за животот. Имате само неколку добри пријатели на кои им верувате, а не ги сакате арогантните луѓе. Ги обожавате предизвиците и сте личност која многу вложува во партнерот, но еднаш откако ќе раскинете, не се враќате назад.

Жена бр. 3

Вие сте спокојна и харизматична личност. Не обожавате да ризикувате, ако немате потреба од тоа. Најубаво се чувствувате во друштво на вашите најблиски, кои имаат решение за секој ваш проблем. Најчесто бирате партнери со тежок карактер, но апсолутно не толерирате никакво лошо однесување.