ТЕСТ: Која од овие две девојки е богата?

Избравме за вас две девојки кои се надворешно впечатливо различни и стилот на облека на двете е „уличен“ или „кежуал“ како и на многу луѓе. Погледнете ги убаво девојките и обидете се да утврдите која од нив е побогата.

Погледнете ја сликата и пронајдете ги карактеристиките што 100% ја разоткриваат едната од нив како сиромашна девојка која сака да изгледа како да е богата. Решението ќе го најдете подоле.

Девојката со златен ланец носи лажна маркирана облека. На дуксот ѝ пишува Abibas наместо Adidas. Ова јасно покажува дека сака да изгледа како да има повеќе пари за да си дозволи поскапа облека.