ТЕСТ: Која жена е сиромашна?

На фотографијата се дадени две жени. Едната од нив изминатите 10 години ги живее во сиромаштија, а неодмна има убиено човек за да покрие нејзин голем долг. Добро размислете и обидете се да откриете за која жена станува збор.

Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.