ТЕСТ: Колку добро ги познавате природните убавини на Македонија?

Скоро секој знае за Монт Еверест или пак за Нијагарините водопади, но понекогаш заслепени од она што ни е далеку од дофатот забораваме на работите кои ни се пред очите.

Така е, забораваме на природните убавини кои може да ни ги понуди Македонија. Решете го овој тест и дознајте колку добро си ја познавате татковината и прекрасните природни убавини кои таа несебично ни ги нуди!