ТЕСТ: Колку добро се грижите за вашиот имунитет?

Имунитетот не опфаќа само еден сегмент од вашиот живот, туку целокупниот начин на живеење. За да имате здраво тело во текот на целата година потребно е соодветно да го негувате. Но, каква личност сте вие? Дали сакате секогаш да ги имате работите во свои раце и користите додатоци во исхраната како превентива? Или пак оставате на времето да ги „реши“ проблемите во вашето тело. Одговорете искрено на прашањата во овој тест и ќе дознаете.