ТЕСТ: Колку добро си ја познавате историјата на својата земја?

Македонија е земја со многу богата историја без разлика што има да кажат на таа тема повеќе „експерти“. Но, ако историските факти постојат не значи дека ги знаеме.

Проверете го вашето знаење за историјата на татковината и пратете им го тестот на пријателите за да откриете дали бегале од часовите по историја.