ТЕСТ: Колку вкупно чкорчиња има на фотографијата?

Започнете го денот со оваа креативна задача. Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да откриете колку вкупно чкорчиња постојат на истата. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.