ТЕСТ: Колку вкупно триаголници има на фотографијата?

Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да откриете колку вкупно триаголници постојат на истата. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.