ТЕСТ: Можете ли да ги пронајдете бизарните работи скриени во сликите на овој уметник?

Американскиот уметник Џефри Ли Џонсон прави навидум обични и и незабележителни слики. Но, благодарение на неговата работа, тој стана вистинска славна личност. Која е неговата тајна на успехот? Факт е дека сликите се преполни со многу мрачни и многу застрашувачки детали што може да се согледаат само при внимателна проверка. Дали можете да ги решите овие морничави загатки? Ве покануваме да ги откриете сите тајни на уметникот.