Тест: Можете ли да ги погодите филмовите гледајќи ги само овие силуети?

Киното е како магична кутија – секогаш кога ќе ја отворите, има нешто ново внатре. Неверојатно е, секогаш можете да најдете нешто различно таму: од филмови што нè тераат да размислуваме за нашето постоење, до други што не држат на работ на нашите седишта, бидејќи нивните сцени го зголемуваат нашиот адреналин, сè е таму. Филмската индустрија се разви до таков степен што секоја сцена сега може целосно да го привлече нашето внимание, како и нашите срца и умови. Затоа, дури и ако сме гледале филм пред неколку години, сепак можеме да ги запомниме и најмалите детали.