ТЕСТ: Можете ли да го погодите ликот гледајќи ја само нивната облека?

Кога размислувате за вашиот омилен филмски лик, ви паѓаат на ум неколку работи: нивниот физички изглед, нивниот глас, гестовите, а исто така и облеката. Модата и гардеробата се неопходни при креирање карактер. Обидете се да ги погодите овие филмски ликови само според облеката. Колку успеавте да погодите?