ТЕСТ: Можете ли да откриете кои од овие работи се торти?

Тортите можат да бидат во сите форми и големини, буквално. Бен Кален ја доби титулата за крал на тортите затоа што прави најхрабри и најекстремни дизајни на торти кои наликуваат на сè, освен на нашето омилено роденденско задоволство. На овој свет нема предмет што тој не може да го рекреира во форма на торта, можете ли да погодите кои од нив се слаткото задоволство, а кои вистинската работа?

Кое јаболко не е вистинско?

Две од нив се направени од шеќер

Само две се торти!

Кој е натрапникот сега?

Вкусен оброк?

Вакво нешто не би сакале на нозе