ТЕСТ: Можете ли да погодите за кои филмови станува збор гледајќи ги само овие емотикони?

Загатките со емотикони станаа популарни затоа што се лесен и паметен начин за забава со семејството и пријателите. Од деца до баби и дедовци, секој може да ја тестира својата креативност откривајќи каква порака кријат емотиконите. Овој пат погодуваме филмови и анимирани филмови. Доколку не сте сигурни за одговорот, свртете ја картичката.