Тест: Најдете ги скриените објекти на овие илустрации

Кога имаме слободно време, забавно е да се забавуваме со решавање предизвици за да го одржуваме мозокот активен. Овој пат, ве предизвикуваме брзо да пронајдете некои предмети во просториите што ги подготвивме. Внимавајте на секој детаљ и тестирајте го видот.

Пронајди ја жабата

Изгубивме автомобил играчка тука.

Откриј го ананасот

Каде е белата четка за заби?

Тука некаде има шешир