Тест: Откријте колку сте перцептивни, барајќи ги грешките на овие фотографии

Постојат некои луѓе кои се толку внимателни што можат да седат и да гледаат филм и да обрнат внимание на заговорот додека откриваат суптилни детали или грешки што се толку мали, што дури и режисерот не ги ни видел кога го снимиле филмот. А има и други луѓе, како режисерот на одреден филм, кои не можеа да забележат разни грешки откако го гледаа филмот илјадници пати.