ТЕСТ: Оваа жена скокна од авион, без падобран и преживеа. Како е тоа возможно?

Започнете го денот со оваа забавна и кратка загатка. Оваа жена скокна од авион, без падобран и преживеа. Добро размислете и обидете се да го пронајдете одговорот на прашањето како е тоа возможно? Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.