Тест: Пронајдете ги различните букви за помалку од 5 секунди

Калиграфијата е одличен начин за подобрување на нашиот ракопис. Сепак, иако може да изгледа многу впечатливо, убаво и официјално, може да биде и збунувачки за гледање. На следните слики, ние скривме една буква „натрапник“ меѓу другите. Обрнете големо внимание и обидете се да ја најдете.