Тест: Пронајдете го цртаниот лик кој не припаѓа тука и докажете дека имате орелски вид

Постојат луѓе кои можат да најдат игла во сено, но има и такви што се толку отсутни, па дури и не можат да го најдат и сеното. Сепак, вежбајќи ги очите и умот додека гледаме работи што ги сакаме, како што се нашите омилени филмови и ТВ-емисии, можеме да ги обучиме нашите моќ на набудување додека се забавуваме истовремено.