Тест: Проверете дали вашиот мозок е добро обучен и подготвен да ја реши секоја загатка

Денес ви носиме уште една можност да ги ставите на тест мозокот и аналитичките вештини. Ако често решавате загатки на мозокот му го давате потребниот тренинг и можете да го зголемите нивото на коефициент на интелигенција. Да, на вашиот мозок му треба вежба исто како и вашето тело за да остане во форма и да ви помогне да станете попаметни за кратко време.

Што не е во ред со сликата?

Кое купче е поразлично од другите?

Што не е во ред тука?

Можете ли да ја забележите грешката тука?

Кој е од иднината?

Можете ли да го забележите крадецот?