Тест: Проверете го вашиот вид и пронајдете ги разликите во овие 5 слики

Играта каде што се осмелувате да најдете разлики е многу забавна за децата …. и за возрасните. Особено е предизвик за оние кои се обидуваат да се исклучат од рутината и да го стават на тест својот вид. Ви претставуваме 5 едноставни илустрации кои кријат 5 до 10 разлики кои чекаат да бидат откриени. Можете да играте сами или искуството да го претворите во забава за целото семејство.