ТЕСТ: Решете ја оваа загатка и дознајте каде се наоѓа милионот

Сите сакаме мистериозни загатки, затоа што кога ќе ги решиме се чувствуваме „наградено“. Токму таква е и оваа загатка која што доколку ја решите правилно ќе „добиете“ 1 милион долари. Кој беше вашиот одговор?

Во една од овие актовки има 1 милион долари, додека другите две актовки се празни. Секоја актовка има и своја етикета. Ако само една од овие ознаки на актовките е точна, тогаш која актовка треба да ја изберете за да го добиете милионот? Решението е на втората страна.

Решението е на втората страна