Тест: Решите ги овие 6 шаховски загатки користејќи го орелкото око

Убаво е да си дадете малку време за релаксација и забава, особено ако ги тестирате вашите сетила додека го правите тоа. Ако сакате шах, можеби ова е играта за вас. Дали ќе можете да ги решите овие 6 загатки во најкус можен рок?

Најдете го ловецот

Најдете 4 коњи

Најдете го топот

Најдете го пионот

Најдете две кралици

Најдете два крала