Тест: Вежбајте ги своите вештини за набудување и забележете ги натрапниците на сликите

Некои луѓе се толку внимателни што лесно можат да направат разлика помеѓу шумски и ушест був. И тогаш, тука е групата луѓе кои се толку безнадежни што дури не би можеле да препознаат зебра во група на крави. Но, можеби, само можеби, сè се сведува на вежбање на нашите вештини за забележување. Решете го тестот и ќе сфатите колку навистина сте добри во ова.

Каде е духот?

Најдете го вампирот

Колку луѓе има тука?

Каде е крадецот?

Најдете ја добрата самовила

Каде е човекот?

Каде е вештерката?

Кој е од иднината

Кој не помогнал да се изгради куќичката за кучиња?