ТЕСТ: Во која чаша има најмногу вода?

Започнете го денот со оваа уникатна и кратка загатка. Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да одговорите на прашањето во која чаша има најмногу вода? Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.