ТЕСТ: Во која насока се движи автобусот?

Започнете го денот со оваа креативна загатка. Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да одговорите на прашањето, во која насока се движи автобусот. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.