ТЕСТ: За колку време ќе успеете да ги пронајдете разликите на овие две слики од забава?

Интернетот е распространет со незгодни загатки кои бараат од играчите да го забележат исчезнатиот предмет, сепак тука се бараат 8 разлики кои не секој може лесно да ги забележи. Оваа загатка, осмислена од HotSpring World, ве предизвикува да ги забележите сите промени помеѓу две сцени со забави во градината. Нејзините креатори велат дека е потребно четири минути и 32 секунди во просек за едно лице да ги пронајде сите. Вие за колку успеавте? Решението е на втората страна.