Тест: Забележете ја различната буква за 10 секунди

Има буква-натрапник камуфлирана помеѓу следните картички. Обидете се да ја пронајдете со помош на вашиот остар вид. Доколку успеете да го направите тоа за 10 секунди тогаш ви честитаме вашите вештини и вид се одлични.