Тестирање на брзинта на 5G интернет со Samsung S20

Чудово лета и отвора нови можности, но од друга страна, сѐ погласни се шпекулциите за штетноста на толку големото зрачење. Можеби сите ќе не уништи ова зрачење, но едно е сигурно: ќе симнуваме многу брзо!