Тестирајте ги вашите очи и пронајдете ги работите кои не припаѓаат на сликите

Визуелните предизвици се одличен начин да ја ставите на тест вашата ментална умешност и вид. Сепак, тие не се толку лесни како што изгледаат, затоа што треба темелно да ја скенирате сликата за да успеете. Без разлика дали барате забава или вежбање на мозокот, кој начин би бил подобар од ваков тест?

Не трошете премногу време, обидете се да ги пронајдете работите кои не припаѓаат за помалку од 10 секунди.

Пронајдете го емотиконот кој се воздржал од солзи

Каде е тажниот кловн?

На некој му недостасува нешто

Едно мајмунче се издвојува

Една лубеница е идеална

Кој не е толку очаен за љубов?