Тестирајте колку е добар вашиот вид: Пронајдете ја бубачката со различна боја

Нашите очи можат да бидат измамени ако сме премногу самоуверени во врска со нашиот вид особено кога станува збор за наоѓање на предмет што е малку поразличен од другите во обрасци на неколку повторувани слики. Овој пат, ние користиме бубачки за да ги тестираме очите. Дали мислите дека ќе можете да го идентификувате оној што е малку поразличен од останатите?