Тестирајте колку е остар вашиот вид со наоѓање на изгубените објекти на овие слики

Некои луѓе имаат толку добар вид што можат да најдат грешка во најмалите детали со толкава вештина што нè тераат да се запрашаме дали имаат закачени очила за откривање грешки на нивните очи. Потоа, тука е друга група на лица, можеби вие самите, кои познаваат некој со очила за откривање грешки, но сè уште не го знаат тоа.

Можете ли да го најдете чевелот на момчето?

Најдете го чадорот без сопственик

Каде е фотографот?

Кумот треба побрзо да го пронајде прстенот!

Каде му е паричникот?

Каде е топката?

Ја гледате ли некаде мачката?