Тестирајте колку ви е остар видот со наоѓање на изгубените предмети на овие слики

Светот е полн со чуда што, ако погледнеме внимателно, можат да нѐ изненадат. Се разбира, не секој има талент да обрнува внимание на својата околина, а честопати дури ни на работите што се пред нив.

Најдете го кучето

Каде е спакуваниот подарок?

Децата ќе го најдат скриениот Дедо Мраз

Ќе помогнете ли да се најде кутрото изгубено кученце?

Каде е зајачето што го бара момчето?