Тетката прави селфи видео на брегот на морето

На морето изгледа не му се допадна идејата, па реши да ја изненади.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.