„Тетке, тетке, те поздрави тато!“

Малиот ѝ го пренесе поздравот на пејачката, но му се заарни, па се врати по уште :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.