Тетовско мажиште во теретана ја искина сајлата на справата

Е ова е маж за две жени!

Автор: Коки Бенд

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.