Тетовското село Копанце му го возврати ударот на корона вирусот

Жителите од тетовското село копанце ја започна борбата против корона вирусот со помош од општината Јегуновце, која што донираше натриум хипохлорит. Младината на селото започна со дезинфекција на улиците.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.