Тежок е криминалниот живот, особено кога има луѓе кои носат правда

Правдата буквално ги собра овие крадци од Бразил.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!