Тежок е животот на Инстатутките

Во денешно време нема срам, кога во прашање е фотографија за социјалните мрежи. За фотографот кој веројатно е во пријателска зона, нема да коментираме :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.