Ти требаат само 2 заба, за да ја отсвириш и отпееш легендарната „Stand by Me“. Позитив на денот!

А од инструменти ти треба само обичен чешел.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.