Тие што не слушаат ќе почувствуваат во Индија: Полицијата презема мерки на лице место против непочитувачите на карантинот

Запреа двајца со автомобил. Додека едниот полицаец прашува зошто излегле, другиот мава, а потоа двајцата почнаа да маваат :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!