Тинејџери нацртаа сатанистички знак пред црква и предизвикаа револт

Тинејџери од Ставропол, Русија нацртаа сатанистички знак пред црква, но нивната шега воопшто не беше вкусна за верниците и се крена голема врева за нивната постапка.