Тинејџерите најдоа стара граната и ја направија најголемата грешка во животот

Не се толку мали за да знаат дека не треба да се играат со вакви работи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!