Тинејџерот ја украл колата на мајка му за да ја испроба и тоа скапо ќе го чини

Убаво си кажа дека ќе го убие кога ќе дознае.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!