Тинејџерот прв пат во животот пробува алкохол

Сите другари се собрале да го прослават овој свечен настан.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.