Типичен американски пар на шопинг

Страшно е што и ние полека но сигурно прифаќаме сѐ што ќе ни сервираат западните земји. Најсвеж пример е тоа што „новогодишната магија“ оваа година започна уште во ноември, а луѓето трошат, како да имаат пари. Формулата е добро позната американска: Уживај сега, ќе плаќаш после цела година!