Типична руска семејна прослава на Нова Година

Ако очекувавте тепачка, тоа е веќе свадба. Ова е инцидент од друг тип :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.