Типична новогодишна руска љубовна романса

Мажот бил љубоморен на својата сопруга, па ја искажа љубомората на свој начин. Откако дошла полицијата, се смириле и си влегле дома. Инцидентот се случи во руската република Башкортостан.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!